BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

 


Elfelejtett jelszó

 

 

 


 

Tel: 06-30-984-8931 - Email: gitta@nyersetelakademia.hu

A Nyersétel Akadémia oktatási programjai

A Nyersétel Akadémia fő profilja: Nyersételek készítésének az oktatása. Többféle képzést nyújtunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

 

Nyersétel tanfolyam

3 óra időtartamban elmélet, és egy kis gyakorlati ízelítő. Azoknak ajánljuk, akik még csak ismerkednek a nyerskonyhával, és szeretnének egy kis betekintést kapni a legalapvetőbb fogásokról.

Helyszín: Nyersétel Akadémia
Ár: 9.900 Ft/fő
 

Nyersétel hétvége

Péntektől vasárnapig nyersétel készítés, és nyers ételek fogyasztása. A nyitott konyhában meg lehet tekinteni, hogyan készülnek ezek a különleges ételek, sőt, akár részt is lehet venni az elkészítésükben.  Ezen kívül számos programot is tartalmaz a hétvége: hangfürdő, jóga, mandala rajzolás, közös zenélés, stb… Azoknak ajánljuk, akik a tanuláson kívül szeretnének kikapcsolódni, feltöltődni.

Helyszín: Piliscsaba Cosmos ökopanzió
Ár: 33.900 ft/fő
 

Mesterkurzus

Legyél TE is a nyers ételek készítésének mestere! A Nyersétel Akadémia által szervezett mesterkurzuson megtanulhatod a nyers ételek készítésének elméleti és gyakorlati fortélyait. Megismerkedhetsz az alapanyagokkal, a gépekkel, ételkészítési eljárásokkal. A tananyagban szerepelnek italok, levesek, főételek, édességek, aszalványok készítése, tálalása, tárolása, stb... 

A kurzus 4 napos, napi 6 óra képzést jelent. A jelentkezéshez nem szükséges semmilyen előképzettség!

Helyszín: Nyersétel Akadémia
199.000 Ft/fő
 

Előadások, tanfolyamok, workshopok vidéken

Vidéki előadásokat, vagy ételkészítő bemutatókat is válallunk. További tájékoztatás, időpont egyeztetés: Tel:  +36-30-984-8931, E-mail: gitta@nyersetelakademia.hu