BELÉPÉS

E-mail:
Jelszó:

 


Elfelejtett jelszó

 

 

 


 

Fizetési tájékoztató

A rendelés kifizetése történhet:

1. készpénzben, 2. Étkezési utalvánnyal, 3. SZÉP kártyával, 4. Bankkártyával okostelefonon keresztül (MasterPass)

 

 1. Készpénzes fizetés esetén a hétre megrendelt ételek kifizetése az aktuális hét első szállítási napján készpénzben történik a szállítónál! 

 2. Étkezési utalvánnyal is lehet fizetni a szállítónál. Az elfogadott utalványok a következők: Accor, Edenred, Sodexo, Posta Paletta, Erzsébet utalvány (KIVÉVE: AJÁNDÉK UTALVÁNY) 

 3. Lehet még fizetni online módon SZÉP kártyával is. Az elfogadott SZÉP kártyák a következők: OTP, MKB és K&H kártyák! A SZÉP kártyás fizetések részletes leírását a következők tartalmazzák.

4. Bankkártyával (MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyák) is lehet fizetni okostelefon használatával. Részletes leírást lásd lejjebb.  

 

Fizetés SZÉP kártyával

Online ételrendelési portálunk az MKB, OTP és a K&H bankok által biztosított biztonságos SZÉP kártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Oldalunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a bankok pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a nem értesülünk, azokat csak a bank  érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a weboldalunk tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt termékek ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

MIRE FIGYELJEN A VÁSÁRLÁSKOR?

  • Olvassa el webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

ELFOGADOTT KÁRTYÁK

  • MKB SZÉP KÁRTYA
  • K&H SZÉP KÁRTYA
  • OTP SZÉP KÁRTYA

  

FIZETÉSRŐL

 

A SZÉP kártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a kártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back" vagy a „Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

A FIZETÉS PONTOS MENETE

 

Ön az Étlapunk oldalon választja ki a kívánt (t)ételeket, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

Ezt követően Ön átkerül a biztonságos fizetést garantáló oldalra, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást

 

Bankkártyás fizetés okostelefonnal (MasterPass)

Fedezze fel az online vásárlás kényelmesebb módját! Fizessen MasterPassTM digitális tárcával!

Alig várja, hogy egyszerűbb legyen az online bankkártyás vásárlás? Íme, a megoldás: MasterPass digitális tárca segítségével könnyen, gyorsan, biztonságosan fizethet, mobilalkalmazáson keresztül. Próbálja ki ma – meglátja, megszereti!

A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes digitális tárcával gyorsan és biztonságosan vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő online kereskedőnél.

• Több idő marad vásárlásra: gyors és egyszerű online fizetés okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül.
• Online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, valamint a számlázási* és szállítási címüket*, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnia. 
• A mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá a fizetést.

*A számlázási és a szállítási címet bizonyos webáruházakban MasterPass-szal való fizetés esetén is meg kell adnia.

Hogyan működik?

A MasterCard által fejlesztett MasterPass digitális tárca ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, a MasterPass-képes mobilalkalmazások könnyen telepíthetőek, és minden webáruházban fizethet vele online, ahol a Buy with MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között.

Hogyan lehet saját MasterPass-képes digitális tárcája?

1. Töltse le, telepítse és indítsa el valamelyik MasterPass-
képes digitális tárca mobilalkalmazást.Magyarországon aktuálisan elérhető MasterPass-képes digitális tárcák: www.mastercard.hu >> szolgáltatások >> MasterPass
2. Regisztrálja benne MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyáját az alkalmazásban található lépéseket követve.
A regisztráció során válasszon magának egy saját, titkos mPIN kódot.
3. Ezután bármely MasterPass elfogadóhelyen - ahol a „Buy with MasterPass” gombot látja - fizethet a letöltött MasterPass-képes mobilalkalmazással, vagyis saját digitális tárcájával.

Hogyan fizethet MasterPass segítségével?

1. A webáruházban válassza ki a kívánt árut vagy szolgáltatást, egyes kereskedők esetén a szállítási és a számlázási címet is a webáruházban kell megadnia.
2. Kattintson rá a „Buy with MasterPass” gombra.
3. Válassza ki a listából az Ön által használni kívánt digitális tárcát.
4. Adja meg mobiltelefonszámát.
5. Ezt követően a mobiltelefonján nyissa meg a MasterPass-képes mobilalkalmazást.
6. Válassza ki a fizetésre használni kívánt bankkártyát.
7. Hagyja jóvá a fizetést mPIN kódja megadásával.
8. Ezután Ön kilép a digitális tárcából, és visszakerül a webáruház oldalára.
9. A sikeres fizetést a webáruház megerősíti.

További információra vagy segítségre van szüksége?

A mastercard.hu oldalon többet is megtudhat a MasterPass fizetési módról és a digitális tárcákról.
Ha digitális tárcájának használatával kapcsolatban szeretne segítséget kapni, kérjük, keresse saját digitális tárcájának működtetőjét.

Miért előnyös MasterPass digitális tárcával fizetni?

EGYSZERŰ

• Vásároljon egyszerűen: a MasterPass-szal elég egyszer megadnia az adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket, így a hibalehetőség is csökken.
• Amikor MasterPass-szal fizet, a fizetési oldalon egyetlen kattintással elérheti digitális tárcáját, ahol bármikor biztonsággal hozzáférhet a kártyáihoz és további adataihoz. 
• Nem csak Magyarországon fizethet vele: segítségével a MasterPass-t elfogadó külföldi webáruházakból is vásárolhat.
• Abban az esetben, ha a webáruház ezt lehetővé teszi, a MasterPass digitális tárcában elmentett szállítási címet is használhatja.
• A MasterPass-t elfogadó kereskedők által támogatott hűségkártyák esetében a hűségpontjait is gyűjtheti majd digitális tárcájában.

MEGBÍZHATÓ

• Vásároljon a MasterPass-szal, és élvezze a MasterCard stabil, többszintű biztonságának előnyeit!
• A MasterCard globális fizetési hálózatával Ön biztonságban érezheti magát. A MasterPass rendkívül magas szintű biztonsági védelemmel van ellátva. 
• A kereskedőnek a digitális tárcában rögzített adatok közül - amennyiben a kereskedő rendszere ezt fogadni tudja - csak a szállítási és a számlázási címet adja át a MasterPass, az Ön bankkártyaadatait a kereskedő nem láthatja, ami kizárja az ezzel járó kockázatokat

Élvezze az egyszerű és biztonságos online vásárlást a MasterPass-szal a MasterPass elfogadóhelyeken.

A MasterPass fizetéshez internetkapcsolat szükséges. 
A MasterPass-képes digitális tárcák használata adatforgalmat generál.